Medlem / Støttemedlem / Gaver

Frimodig Kirke – et nettverk for bekjennelse, disippelskap og fornyelse i Den norske kirke.

Bli medlem eller støttemedlem:

• Du ordner det enkelt selv ved å klikke her: Nettbutikk.
Bli medlem eller støttemedlem med AvtaleGiro eller faktura på e-post.

Fullt medlemskap i Frimodig kirke forutsetter medlemsskap i Den norske kirke. Du er velkommen til å være støttemedlem selv om du ikke er innmeldt i Dnk, og kan delta aktivt i nettverket på alle måter, med den ene begrensning at du ikke kan stå på valg til sentrale tillitsverv.
 (Medlemskapet/støttemedlemskapet går automatisk til du gir beskjed om at du vil avslutte det.)

Fast givertjeneste:

• Dersom du ønsker å bli fast giver til arbeidet generelt eller til studentprosjektet «Fø mine lam», kan du også ordne dette selv her: Nettbutikk.

Skatteytere kan kreve fradrag for gave til visse frivillige organisasjoner, tros- og livssynssamfunn som er forhåndsgodkjent av Skatteetaten. Frimodig kirke er omfattet av gavefradragsordningen. I 2022 gis det 23 % fradrag for gaver opptil 25 000 kroner.

Gi en enkeltgave:

• Ønsker du å gi et enkeltstående gavebeløp til Frimodig kirke så kan du også gjøre det i nettbutikken eller i bank til kontonr 3205 24 57326 eller med Vipps # 713127. Det er fint om du merker innbetalingen med «Gave til Frimodig kirke».

Personvernerklæring for Frimodig kirke

Personvernerklæringen for Frimodig kirke sier hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger i henhold til personopplysningsloven iverksatt 20.07.2018. Du kan laste ned og sjekke den HER.